ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΤRANSLATE

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

TO ΓΥΜΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ




Η ανθρώπινη φύση μας μάς δίνει την τόση τέρψη από τη θέα του γυμνού κορμιού.
Χωρίς το φως ή την αντίληψη της αντανάκλασης του αυτό δεν θα ήταν δυνατό.
Ο Φωτοπλόκος μέσω των καταγραφών του φωτός σε σώματα κυρίως γυναικεία -που είναι εξαιρετικά καλλίγραμμα για τα γούστα μας- ανακαλύπτει και αποκαλύπτει την ομορφιά της γυναικείας φύσης μέσω της γύμνιας της.
Η προκλητικότητα των θεμάτων και των κοριτσιών είναι ακραία και βέβαια η ατμόσφαιρα εξαιρετικά ερωτική αυτό δεν είναι κατα την άποψη μας κακό όπως δεν είναι κακό ένα μαχαίρι.
Ο τρόπος που χειρίζεται κανείς τη γύμνια ή τα γυμνά σώματα των κοριτσιών είναι που κάνει τη διαφορά.
Επιδίωξη μας δεν είναι η καταγραφή πορνοεικόνων, η διαφορά τώρα είναι πολύ μικρή απειροελάχιστη αφού η θέα του γυμνού κορμιού ελκει όπως το φώς όλα τα έντομα έτσι και κάθε είδους ανθρώπους με καθε είδους χαρακτήρα επομένως.
Το να ερεθίζει τις αισθήσεις το ερεθιστικό θέαμα είναι φυσικό είναι εξορισμού ιδιότητα του και έτσι αναμενόμενο.Επίσης είναι θεμιττό και επιδίωξη μας επειδή δημιουργεί μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα όπως όταν με την σύντροφο μας δημιουργείται όμορφη ατμόσφαιρα στη γύμνια.
Όμως το να περιγράφει κανείς τον ξεπεσμό ή την κατάντια του ανθρώπου σε φάσεις όπου εκπορνεύεται τότε αλλάζει το θέμα γίνεται το θέαμα αποκρουστικό για κείνον που θαυμάζει τη ανθρώπινη φύση και σέβεται την αξία της.
Άρα το κριτήριο μας είναι αν αυτό που βλέπουμε είναι πέρα απο ερεθιστικό και γοητευτικό και κολακευτικό για το θέμα του.
Αν έχει τον χαρακτήρα του ξεπεσμού και της εκμετάλλευσης τότε δεν έχει θέση εδώ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ( Η΄ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ) ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ , ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΜΜΑ ΝΗΦΑΛΗΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΧΩΡΙΣ "ΓΕΛΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΗΡΑ . ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ . ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή